top of page
Dirigent Henriette Høffding
Dirigent
Henriette Høffding

Om Øre-sound®

Øre-sound® er et rytmisk amatørkor bestående af godt.40 sangere, der aldersmæssigt fordeler sig fra først i trediverne til pensionsalderen. Korets repertoire er meget alsidigt inden for den rytmiske musik og omfatter swing, jazz, pop, rock, soul, afrikansk, latinamerikansk, gospel m.m. 

I sæsonen mødes Øre-sound® hver torsdag aften i musiklokalet på Usserød skole og øver fra kl. 19:00 til 21:30. Hvis du vil høre mere eller har lyst til at synge med, er du meget velkommen til at kontakte formand Helle Klingsholm på mobil 41 41 07 54 eller e-mail helle3003@gmail.com

Korets historie

Koret blev oprettet i 1996 som Hørsholms Rytmiske Kor, og i 2001 skiftede koret navn til Øre-sound®. Det nye navn henviser på en uhøjtidelig måde både til korets musiske præstationer og det geografiske tilhørssted.

Henriette Høffding har været korets dirigent og dynamiske centrum i alle årene. Da koret voksede i størrelse, kom Hanne Nissen også med som dirigent, ligesom hendes mand Anders Herman spiller basguitar til mange af numrene, så koret rigtig kan swinge til musikken. 

 

Korets pianist hedder Simon Jepsen. Han har studeret musik og spiller i bandet Fusia.

Dirigent Hanne Nissen
Dirigent
Hanne Nissen
bottom of page