top of page
Musician

Koncerter

 

Kommende offentlige koncerter:

  • Lørdag d. 4. maj 2024 kl. 12:00: Forårskoncert i Trommens foyer 

  • Fredag d. 29. november 2024 kl. 17:00: Koncert på Nivaagaard

 

Øre-sound® har optrådt ved flere lokale arrangementer i Hørsholm, blandt andet Hørsholm Kommunes kultur-arrangementer, bibliotekets kulturdage samt Kulturnatten i Hørsholm. Desuden har koret optrådt i Kokkedal Kirke, Hørsholm Kirke, Hørsholm Sognegård og i Trommen. 

Koret tager også rundt i Danmark og har således optrådt på Glyptoteket, Plænen i Tivoli, Toldkammeret i Helsingør, Lions Club i Gl. Holte, Gentofte Rådhus, Folketinget samt i større virksomheder, en international konference på Nimb og i mange kirker på Sjælland. Øre-sound® tager også på turné ud i landet og har bl.a. optrådt i Ringkøbing, på Bornholm, på Ærø og i Sønderjylland. Øre-sound® har også haft stor succes med koncerter i udlandet. Vi har således været i Island og Holland, på international kor-festival i Cork (Irland) og i 2023 var vi i Oslo. 

Øre-sound giver koncert i Cork, Irland

Engagementer

Øre-sound® giver koncert i kirker, på museer og ifm. andre offentlige arrangementer. Kontakt venligst formand Helle Klingsholm på 41 41 07 54 eller mail helle3003@gmail.com for at høre mere.

bottom of page